Δραστηριότητες

Εξωτερικά αθλήματα - Ξενοδοχείο Palm Beach

Εξωτερικά αθλήματα

Καλοκαιρινές Υπαίθριες Δραστηριότητες
Θαλάσσια σπορ στην παραλία του ξενοδοχείου: μπανάνα, Jet Ski και Jet Ski σαφάρι, Parasailing, θαλάσσιο σκι, Crazy Sofa, σανίδες SUP
Καταδύσεις: εκπαίδευση κατάδυσης με τα πρότυπα PADI για αρχάριους, καθώς και προηγμένα ταξίδια εκπαίδευσης και κατάδυσης τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά
Ιππασία: μαθήματα ιππασίας στο ιπποδρόμιο, στην παραλία ή στην φύση, βόλτα με πόνυ για τους μικρούς μας φίλους (4 χλμ. από το ξενοδοχείο)
Ενοικίαση γιοτ, ιστιοπλοΐα και ψάρεμα
Kart (7 χλμ. από το ξενοδοχείο)
Γήπεδα τένις (6 χλμ. από το ξενοδοχείο)
Ποδήλατο / Ποδηλασία βουνού

Ανακάλυψε την Κρήτη

Κορυφαίες παραλίες της Κρήτης


Πρέβελη 35 χλμ
Αμμουδάκι 32 χλμ
Ροδάκινο 45 χλμ
Γλυκά Νερά 75 χλμ
Ελαφονήσι 135 χλμ
Φαλάσαρνα 114 χλμ
Μπάλος 115 χλμ
Σεϊτάν Λιμάνι 76 χλμ
Μάταλα 82 χλμ
Βάι 250 χλμ


Εξερευνήστε τον Πολιτισμό και την Ιστορία του Ρεθύμνου


Φρούριο Φορτέτζα
Η ακρόπολη της πόλης του Ρεθύμνου. Χτίστηκε από τους Ενετούς τον 16ο αιώνα για να προστατεύσουν την πόλη, αλλά και κατελήφθη από τους Οθωμανούς το 1646.


Αρχαιολογικό Μουσείο Ρεθύμνου
Στην έκθεση του μουσείου παρουσιάζονται χαρακτηριστικά αρχαία αντικείμενα που ανακαλύφθηκαν στο Νομό Ρεθύμνου. Τα μοναδικά αντικείμενα ανήκουν στις περιόδους του λίθου, της βρώσης, της εποχής του σιδήρου και των βυζαντινών και μεταβυζαντινών χρόνων.

Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Ρεθύμνου
Η συλλογή του μουσείου περιέχει αντικείμενα από τον 4ο π.Χ. αιώνα έως τον 20ο αιώνα μ.Χ., κυρίως από την περιοχή του Ρεθύμνου. Υπάρχουν πολλά αντικείμενα που παρουσιάζουν παραδοσιακές μεθόδους καλλιέργειας και παρασκευής ψωμιού, καθώς και παραδοσιακά επαγγέλματα, όπως αυτό του σιδηρουργού, τσαγκάρη κλπ. Ανάμεσα στα εκθέματα του μουσείου υπάρχει και μια εντυπωσιακή συλλογή όπλων.

Παλαιοντολογικό Μουσείο Ρεθύμνου
Η έκθεση του Μουσείου προσφέρει στους επισκέπτες ενα ταξίδι στην ιστορία της Κρήτης τα τελευταία 300.000.000 χρόνια. Απολιθώματα ασπόνδυλων από κοιτάσματα της θάλασσας του Παλαιοζωικού, Μεσοζωικού και Καινοζωικού στην Κρήτη, μαζί με κείμενα, σχέδια, χάρτες και πληροφορίες ενημερώνουν τους επισκέπτες για τους γεωλογικούς θησαυρούς της Κρήτης. Στο μουσείο εκτίθενται οστά ιθαγενών πλειστοκαινικών ελεφάντων που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς και υλικό για τα ελάφια της Κρήτης.

Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Κρήτης
Διαθέτει μια μόνιμη συλλογή περίπου 700 έργων σύγχρονων Ελλήνων καλλιτεχνών, η οποία καλύπτει ένα ευρύ φάσμα του σύγχρονου ελληνικού κόσμου τέχνης από το 1950 έως σήμερα.
----
Μουσείο Αρχαίας Ελεύθερνας και Αρχαιολογικό Πάρκο 
Η Ελεύθερνα ήταν μια από τις σημαντικότερες αρχαίες πόλεις της Κρήτης, πρωτεύουσα της γεωμετρικής και της αρχαϊκής περιόδου. Η επίσκεψη στο μουσείο θα σας δώσει την ευκαιρία να γνωρίσετε την πολιτική, θρησκευτική, κοινωνική και ιδιωτική ζωή της Ελεύθερνας. Εδώ οι αρχαιοελληνικοί μύθοι και θρύλοι γίνονται πραγματικότητα. Μια βόλτα στα μονοπάτια της Αρχαίας Ελεύθερνας είναι ιδανική τόσο για τους λάτρεις της φύσης όσο και της αρχαιολογίας. Μπορείτε να επισκεφτείτε το Πυργί - Ακρόπολη, τις αρχαίες δεξαμενές, τη γέφυρα, τα ερείπια της πόλης, την εκκλησία της Αγίας Άννας και πολλά άλλα 23χλμ


Μονή Αγίας Ειρήνης 5 χλμ
Μονή Πρέβελη 35 χλμ
Μονή Αρκαδίου 21 χλμ
Εξερευνήστε τη φυσική ομορφιά του νησιού και επισκεφθείτε τους κορυφαίους προορισμούς της Κρήτης για πεζοπορία
Φαράγγι Σαμαριάς 97 χλμ
Φαράγγι Ίμβρου 50 χλμ
Φαράγγι Μήλων 7 χλμ
Φαράγγι Πατσού (Άγιος Αντώνιος) 22 χλμ
Φαράγγι Μούνδρου 22 χλμ
Οροπέδιο Ασκύφου 46 χλμ
Μονοπάτι Ε4 από Ελεύθερνα προς Μαργαρίτες 23 χλμ
Όρος Ίδη ή Βουνό του Ψηλορείτη 58 χλμ
Βουνό Κουλούκωνας 45 χλμ
Φαράγγι Κοτσυφού 29 χλμ
Φαράγγι Κουρταλιώτη 25 χλμ

ESPA

ESPA